Közlemények

Hírdetmények, önkormányzati hírek

Bursa Hungarica Tájékoztató

A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2023. évi fordulójára egy darab „A” típusú pályázat érkezett. Lórév Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a pályázót 5.000 Ft/hó összegű támogatásban

Tovább »

Egyéni gazdaságok decemberi összeírása (2022)

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Lórév településen rendszeres mezőgazdasági összeírást hajt végre „Egyéni gazdaságok decemberi összeírása, 2022” elnevezéssel. Az adatfelvétel Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP)

Tovább »

Járőr toborzás

„ A Ráckevei Rendőrkapitányság a leendő járőrök részére állandó szállás/lakhatás lehetőséget biztosít. A 2023. február elején induló képzésre 2023. január 10-ig lehet jelentkezni.
A részletekről személyesen érdeklődni a kapitányság épületében lehetséges, telefonon Fejős László r. alezredes, osztályvezető úrnál a 06-24-520-988-as számon, illetve a email címen.”

Tovább »

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A kezelés pontos időpontja: 2022. augusztus 17. napján, napnyugta utáni órákban. Pótnapok:

Tovább »

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A kezelés pontos időpontja: 2022. július 19. napján, napnyugta utáni órákban. Pótnapok:

Tovább »

Tisztelt Fogyasztók!

A kialakult rendkívüli időjárási helyzetre való tekintettel az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket: Mint Önök előtt is ismeretes, a napokban az Országos Tisztifőorvos hőségriadót rendelt el 2022.07.04-ig.

Tovább »