Közlemények

Hírdetmények, önkormányzati hírek

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A kezelés pontos időpontja: 2023. augusztus 22. napján, napnyugta utáni órákban. Pótnapok:

Tovább »

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A kezelés pontos időpontja: 2023. július 24. napján, napnyugta utáni órákban. Pótnapok:

Tovább »

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A kezelés pontos időpontja: 2023. július 12. napján, napnyugta utáni órákban. Pótnapok:

Tovább »

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A kezelés pontos időpontja: 2023. június 28. napján, napnyugta utáni órákban. Pótnapok:

Tovább »

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐ

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A kezelés pontos időpontja: 2023. június 14. napján, napnyugta utáni órákban. Pótnapok:

Tovább »

Szúnyogírtással kapcsolatos feladatok

A kormányhivatalok 2020. tavaszán a Nemzeti Népegészségügyi Központ által megfogalmazott tájékoztatást küldtek az önkormányzatok részére szervezett csipőszúnyog-írtás módszereiről és a vonatkozó jogszabályokról. Korábbi tájékoztatásunknak megfelelően

Tovább »